Από την ίδρυση της το 1984 μέχρι σήμερα υποστηρίζει τον κλάδο ένδυσης και κλωστοϋφαντουργίας με εξειδικευμένες λύσεις λογισμικού, συστήματα CAD/CAM, συστήματα ποιοτικού ελέγχου και εξοπλισμό υπολογιστών. Συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες συστημάτων παραγωγής στο χώρο της ένδυσης στα Βαλκάνια, με περισσότερες από 300 εγκαταστάσεις. Η επιτυχής πρωταγωνιστική πορεία μας συνδέεται με τη δέσμευση για ποιοτικές υπηρεσίες πρώτης γραμμής μέσω σταθερών μακροχρόνιων σχέσεων αμοιβαίου οφέλους και ανάπτυξης.

Επιλέγονται πάντα συνεργασίες με εταιρίες που πρωταγωνιστούν σε καινοτομία, προκειμένου να προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις, οι οποίες πλαισιώνονται  με επαγγελματισμό και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Καινοτόμες ιδέες, σύγχρονη τεχνολογία, τεχνογνωσία, συνέπεια και αξιοπιστία αποτελούν χαρακτηριστικά της Computer Life.

Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να προσαρμοστούν και να ανταποκριθούν σε μία συνεχώς μεταβαλλόμενη ανταγωνιστική αγορά.

Η Computer Life κοιτάει σταθερά μπροστά, γιατί όραμά της είναι ο εμπλουτισμός των λύσεων τεχνολογίας στη παραγωγή, η πρωτοπορία και η εξάπλωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της σε νέες κατευθύνσεις στην ελληνική και τη διεθνή αγορά ετοίμου ενδύματος, αλλά και η εδραίωση σε ευρύτερο κύκλο βιομηχανικής δραστηριότητας όπως το έπιπλο, ο ρουχισμός εργασίας, η ναυπηγική και ο εξοπλισμός ατομικής άμυνας και προστασίας.

Παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις τόσο στο χώρο της παραγωγής, όσο και της παγκόσμιας οικονομίας, διαπίστωσαμε έγκαιρα την ανάπτυξη νέων προτύπων παραγωγής με αξιοποίηση της τεχνολογίας. Η επανάσταση της βιομηχανίας -Industry4.0, περιλαμβάνει τη διασύνδεση των μηχανών με εσωτερικά ή εξωτερικά δίκτυα, την χρήση αλγορίθμων για αυτόματες αποφάσεις με τεχνητή νοημοσύνη, και την αξιοποίηση των δεδομένων για επεξεργασία και αναβάθμιση της αποδοτικότητας των διαδικασιών.

Η Computer Life συμπορεύεται με αυτές τις αλλαγές, προσφέρει λύσεις που αναβαθμίζουν την ενεργειακή απόδοση, τη βελτιστοποίηση στη χρήση πρώτων υλών και την αξιοποίηση των ανθρώπινων πόρων και στέκεται δίπλα στην επιχείρηση με άριστες υπηρεσίες υποστήριξης.