Η Computer Life ιδρύθηκε το 1984 με κύριο στόχο της να προσφέρει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα μηχανογραφικής οργάνωσης επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες μέσω ολοκληρωμένων  και λειτουργικών συστημάτων.

Με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών, αλλά και της ευρύτερης αγοράς και λειτουργώντας με αξιοπιστία και συνέπεια η Computer Life κατασκευάζει και εγκαθιστά το λογισμικό της και στη συνέχεια υποστηρίζει τους πελάτες της.

Η Computer Life είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής λογισμικού και συστημάτων πληροφορικής στη Βόρεια Ελλάδα, με περισσότερες από 1000 εγκαταστάσεις εφαρμογών και με δυναμική παρουσία στην Αθήνα. Η ανάπτυξή της οφείλεται κυρίως στην πολιτική που ακολούθησε και στην στρατηγική της, η οποία στηρίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό της και είναι προσανατολισμένη στην ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη μέσα από σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Η σύγχρονη υποδομή της (3.500 τ.µ. νέων σύγχρονων και ιδιόκτητων εγκαταστάσεων στην Θεσσαλονίκη και υποκατάστημα στην Αθήνα) και το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει (40 και πλέον άτομα), δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την παραπέρα ανάπτυξή της όχι µόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Διαθέτει ακόμα ένα αξιόλογο δίκτυο αντιπροσώπων – συνεργατών σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας ( Κατερίνη, Νάουσα, Σέρρες, Δράμα, Λαµία, Βόλο, Καβάλα κ.ά.).

Από τα πρώτα της βήματα δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της οργάνωσης του κλάδου του ετοίμου ενδύματος και της κλωστοϋφαντουργίας. Καλύπτει όλο το φάσμα της παραγωγικής, διοικητικής και οικονομικής διαδικασίας και διαχείρισης, υποστηρίζοντας τους πελάτες της με προϊόντα λογισμικού και συστημάτων παραγωγής.

Επίσης συνεργάζεται με ελληνικές και ξένες εταιρίες προκειμένου να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις, οι οποίες να πλαισιώνουν και να ολοκληρώνουν τα προϊόντα λογισμικού της. Καινοτόμες ιδέες, σύγχρονη τεχνολογία, τεχνογνωσία, συνέπεια και αξιοπιστία είναι μερικά μόνο από τα πολλά χαρακτηριστικά της Computer Life. Σκοπός της είναι να βοηθήσει τους πελάτες της να προσαρμοστούν και να ανταποκριθούν σε μία συνεχώς μεταβαλλόμενη ανταγωνιστική αγορά.

Η Computer Life κοιτάει σταθερά μπροστά, γιατί όραμά της είναι η πρωτοπορία και η εξάπλωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της μέσω των στρατηγικών συνεργασιών της σε νέες γεωγραφικές κατευθύνσεις στην ελληνική και τη διεθνή αγορά ετοίμου ενδύματος.

Η Computer Life παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις τόσο στο χώρο της πληροφορικής, όσο και της παγκόσμιας οικονομίας, διαπίστωσε την ανάγκη ανάπτυξης νέων  προτύπων και νέων μεθόδων  ανάπτυξης πληροφοριακών συστημάτων, τα οποία θα πρέπει να δομούνται με τέτοιους τρόπους, ώστε να ενσωματώνουν διαρκώς την οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη εξέλιξη, είτε αυτή έρχεται από το χώρο της τεχνολογίας (δίκτυα, τηλεπικοινωνίες, internet), είτε από το χώρο της οικονομίας ( Ευρωπαϊκή οικονομική ολοκλήρωση, παγκοσμιοποίηση).

Διαπιστώνοντας αυτή την ανάγκη η Computer Life αποφάσισε να επενδύσει προς την κατεύθυνση της συνεργασίας με μεγάλους διεθνείς οίκους στον τομέα των πληροφοριακών επιχειρηματικών λύσεων.