Η Computer Life αναλαμβάνει την ετοιμασία εγκατάσταση και συντήρηση υπολογιστών ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρισης.

Η ομάδα μας που αποτελείται από τεχνικούς με εμπειρία και υψηλή κατάρτιση αναλύει, σχεδιάζει, προτείνει και υλοποιεί την λύση που εξυπηρετεί τον πελάτη, χρησιμοποιώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Τα λογισμικά που χρησιμοποιούνται για την εγκατάσταση των υπολογιστών είναι τα ακόλουθα:

 

 • MICROSOFT Windows Home 10, 64bit, English, DSP /  MICROSOFT Windows Home 10, 64bit, Greek, DSP

 Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής    MICROSOFT

Τύπος άδειας       DSP

Media        Ναι

Τύπος λειτουργικού      64-bit

Γλώσσα      English / Ελληνικά

Πρόγραμμα Άδειας       COEM,  Αριθμός αδειών   1

Με τα Windows 10 στην καρδιά του υπολογιστή σας, μπορείτε να κάνετε τα πάντα. • Οι ενσωματωμένες δυνατότητες ασφάλειας περιλαμβάνουν λογισμικό προστασίας από ιούς, τείχος προστασίας και μέτρα προστασίας στο διαδίκτυο. • Σαρώστε το πρόσωπο ή το δακτυλικό αποτύπωμά σας με το Windows Hello για να ξεκλειδώνετε τον υπολογιστή σας γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς κωδικό πρόσβασης.* • Ο βοηθός συγκέντρωσης σας δίνει τη δυνατότητα να μπλοκάρετε τις ειδοποιήσεις και τους ήχους, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε ανενόχλητοι.• Η λωρίδα χρόνου σάς επιτρέπει να μεταβαίνετε γρήγορα και εύκολα στα έγγραφα, τις εφαρμογές και τις τοποθεσίες web που χρησιμοποιήσατε πρόσφατα. • Η εφαρμογή “Φωτογραφίες Microsoft” σας προσφέρει έναν απλό τρόπο για να οργανώνετε, να αναζητάτε, να επεξεργάζεστε και να κοινοποιείτε φωτογραφίες και βίντεο.** • Κάντε live μεταδόσεις παιχνιδιών και εγγραφές οθόνης, και προσαρμόστε μεμονωμένες ρυθμίσεις ήχου με τη γραμμή παιχνιδιών. *Ορισμένες δυνατότητες απαιτούν εξειδικευμένο υλικό ή/και λογισμικό. **Η εφαρμογή “Φωτογραφίες Microsoft” λειτουργεί για φωτογραφίες και βίντεο που έχετε αποθηκεύσει στον υπολογιστή σας και στο OneDrive.

 

 • MICROSOFT Windows Home 11, 64bit, English, DSP /  MICROSOFT Windows Home 11, 64bit, Greek, DSP

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής    MICROSOFT

Τύπος άδειας       DSP

Media        Ναι

Τύπος λειτουργικού      64-bit

Γλώσσα      English / Ελληνικά

Πρόγραμμα Άδειας       COEM

Αριθμός αδειών   1

Τα Windows 11 διαθέτουν εύχρηστα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε τον χώρο της οθόνης και να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητά σας. Οικογένεια, φίλοι, πάθη, μουσική, δημιουργίες—τα Windows 11 είναι το μοναδικό μέρος για όλα. Με ανανεωμένη αίσθηση και εργαλεία που διευκολύνουν την αποδοτικότητα, έχουν ό,τι χρειάζεστε για ό,τι ακολουθεί. Νέα εμφάνιση και αίσθηση. Εύκολοι τρόποι αναζήτησης και οργάνωσης. Τα Windows 11 έχουν κατασκευαστεί να εργάζονται για εσάς και μαζί με εσάς.

 

 • MICROSOFT Windows Pro 10 , 64bit, English, DSP / MICROSOFT Windows Pro 10, 64bit, Greek, DSP

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής    MICROSOFT

Τύπος άδειας       DSP

Media        Ναι

Τύπος λειτουργικού      64-bit

Γλώσσα      English / Ελληνικά

Πρόγραμμα Άδειας       COEM

Αριθμός αδειών   1

Επιπρόσθετα       BitLocker device encryption | Support for Active Directory – Domain Join + Group Policy | Support for Azure Active Directory: Employees can use a single login across Windows 10, Microsoft 365,* and other Microsoft services.

Είναι τα Windows που γνωρίζετε με το μενού έναρξης να έχει επιστρέψει σε διευρυμένη μορφή, εξατομικεύστε το καρφιτσώνοντας σχεδόν οτιδήποτε, η εκκίνηση και η επαναφορά τους είναι ταχεία, διαθέτουν το Microsoft Edge ένα εντελώς νέο πρόγραμμα περιήγησης το οποίο έχει δημιουργηθεί για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία web, η πολλαπλή δραστηριότητα σας βοηθά να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας γρηγορότερα, νέο Windows Store μια ενοποιημένη αγοραστική εμπειρία για όλες τις συσκευές με Windows 10.

Τα Windows 10 διαθέτουν εκπληκτικές ενσωματωμένες εφαρμογές όπως Χάρτες, Φωτογραφίες, Αλληλογραφία και Ημερολόγιο, Μουσική καθώς και Ταινίες και Τηλεόραση. Η έκδοση Windows Pro σας προσφέρει ακόμα: Bitlocker, Remote Desktp, Azure Active Directory, Business Store, Enterprise Data Protection, Windows Update for Business.

 

 • MICROSOFT Windows Pro 11, 64bit, English, DSP/ MICROSOFT Windows Pro 11, 64bit, Greek, DSP

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής    MICROSOFT

Τύπος άδειας       DSP

Media        Ναι

Τύπος λειτουργικού      64-bit

Γλώσσα      English / Ελληνικά

Πρόγραμμα Άδειας       COEM

Αριθμός αδειών   1

Απίστευτη παραγωγικότητα

Τα Windows 11 Pro σας παρέχουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο, όπου μπορείτε να ακολουθήσετε το πάθος σας μέσω μιας καινούριας εμπειρίας. Αποτελούν ένα μέρος για σκέψη, έκφραση και δημιουργία με φυσικό τρόπο, από το ανανεωμένο Μενού Έναρξης έως τους νέους τρόπου σύνδεσης με τα αγαπημένα σας άτομα, ειδήσεις, παιχνίδια και περιεχόμενο. Παρέχοντας τις πιο πρόσφατες καινοτομίες στις τεχνολογίες αφής, γραφίδας και φωνής, σας φέρνουν πιο κοντά στους ανθρώπους και τα πράγματα που αγαπάτε.

Συνδεθείτε με μια νέα εμπειρία

Με τη συνομιλία στο Microsoft Teams μπορείτε να επικοινωνήσετε με οποιονδήποτε, με όποιον τρόπο επιθυμείτε (κλήση, συνομιλία, μήνυμα, βίντεο), απευθείας από την επιφάνεια εργασίας σας (απαιτείται πρόσβαση στο Internet. Ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις για την υπηρεσία).

Επικοινωνήστε με όσους θέλετε

Η συνομιλία και η κλήση είναι ενσωματωμένες στη γραμμή εργασιών και ενοποιούνται απρόσκοπτα με το Outlook και το Ημερολόγιο, διευκολύνοντας τη σύνδεση με μόνο ένα δυο κλικ (απαιτείται πρόσβαση στο Internet. Ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις για την υπηρεσία).

Μοναδικές επιδόσεις Gaming

Παίξτε τα πιο πρόσφατα παιχνίδια με γραφικά που ανταγωνίζονται την πραγματικότητα. Παίξτε με άλλους παίκτες που παίζουν σε κονσόλα. Παίξτε με τις περιφερειακές συσκευές που σας αρέσουν. Όταν θέλετε να παίξετε με τον δικό σας τρόπο, το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft πραγματοποιεί τις επιθυμίες σας (ορισμένες εφαρμογές και παιχνίδια πωλούνται ξεχωριστά).

 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ,

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ

 

 • MICROSOFT 365 Personal Greek EuroZone Subscr 1YR Medialess P8

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής    MICROSOFT

Τύπος Άδειας       Application

Έκδοση      365 Personal

Licensing  Model  12μηνη συνδρομή για 1 άτομο

Αριθμός αδειών   1

Εφαρμογές Word, Excel, PowerPoint, One Note, Outlook,Editor, OneDrive

Cloud Storage     1 TB

Συμβατότητα       PC, Mac, iPhone, iPad και τηλέφωνο Android

Media        Όχι

Πρόγραμμα Άδειας       PKC

Επιπρόσθετα       Χρήση της συνδρομής σε έως και 5 συσκευές ταυτόχρονα

Τύπος εφαρμογής        32-bit / 64-bit

Περιγραφή

To Office 365 της Microsoft είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που εξασφαλίζει ότι έχετε πάντα τα πιο ενημερωμένα και σύγχρονα εργαλεία παραγωγικότητας, μεταξύ των οποίων το Word, το PowerPoint και το Excel. Αποκτάτε επίσης επιπλέον χώρο αποθήκευσης online και δυνατότητες σύνδεσης στο cloud που σας επιτρέπουν να συνεργάζεστε σε αρχεία σε πραγματικό χρόνο. Με μια συνδρομή, θα έχετε πάντα τις πιο πρόσφατες δυνατότητες, διορθώσεις και ενημερώσεις ασφαλείας μαζί με πολυετή τεχνική υποστήριξη χωρίς επιπλέον κόστος, σε αντίθεση με τις κλασικές εκδόσεις Office που αγοράζονται εφάπαξ αλλά δεν παρέχουν επιλογές αναβάθμισης. Παρέχεται άδεια για 1 χρήστη.

Γλώσσα: Ελληνικά

Συμβατότητα: Windows, Mac

 

 • MICROSOFT 365 BUS STD MAC/WIN ALL LNG 1YR PR KEYESD Ηλεκτρονική Άδεια (ESD)

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Περιγραφή

Κατασκευαστής    MICROSOFT

Τύπος Άδειας       Application

Έκδοση      365 Standard

Licensing  Model  12μηνη συνδρομή για 1 άτομο

Αριθμός αδειών   1 user, 5 PC

Cloud Storage     1 TB

Media        Όχι

Πρόγραμμα Άδειας       ESD

Office: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher και AccessServices: Exchange, SharePoint, One Drive for business, Skype for business, Microsoft Teams, Yammer

Περιγραφή

Αποκτήστε τις εκδόσεις υπολογιστή των εφαρμογών του Office, συμπεριλαμβανομένων των Outlook, Word, Excel, PowerPoint και OneNote (συν Access και Publisher μόνο για PC).

 • Φιλοξενήστε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με γραμματοκιβώτιο 50 GB και προσαρμοσμένο τομέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Δημιουργήστε έναν κόμβο για ομαδική εργασία για να συνδέσετε άτομα χρησιμοποιώντας το Microsoft Teams.
 • Αποθηκεύστε και μοιραστείτε αρχεία με 1 TB χώρου αποθήκευσης OneDrive στο cloud ανά χρήστη.
 • Χρησιμοποιήστε μία άδεια που καλύπτει πλήρως εγκατεστημένες εφαρμογές του Office σε πέντε κινητές συσκευές, πέντε tablet και πέντε PC ή Mac ανά χρήστη.
 • Λάβετε βοήθεια ανά πάσα στιγμή, με υποστήριξη από το τηλέφωνο και το web όλο το εικοσιτετράωρο από τη Microsoft.

Συμβατό με Windows 11, Windows 10, Windows 8.1 και τις δύο πιο πρόσφατες εκδόσεις του macOS. Περιλαμβάνονται όλες οι γλώσσες.

Δυνατότητες

Εφαρμογές του Office

Λάβετε τις μηνιαίες ενημερώσεις και αποκτήστε τις τελευταίες λειτουργίες και δυνατότητες με πλήρως εγκατεστημένες και πάντα ενημερωμένες εκδόσεις του Outlook, του Word, του Excel, του PowerPoint και του OneNote (οι δυνατότητες ποικίλλουν) για Windows ή Mac, καθώς και της Access και του Publisher (μόνο για PC).

1 TB ασφαλούς χώρου αποθήκευσης στο cloud ανά χρήστη

Επεξεργαστείτε και μοιραστείτε έγγραφα, φωτογραφίες και άλλα από οπουδήποτε, σε όλες τις συσκευές σας, με 1 TB χώρου αποθήκευσης στο cloud με το OneDrive.

Intranet και τοποθεσίες ομάδας

Ενημερώστε και κινητοποιήστε τον οργανισμό σας και συνδέστε τα άτομα με περιεχόμενο, γνώση και διαδικασίες με τις τοποθεσίες ομάδας στο SharePoint. Πείτε την ιστορία σας με όμορφες, εύχρηστες τοποθεσίες.

 • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ημερολόγια

Αποκτήστε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εταιρικού επιπέδου με το Outlook, συμπεριλαμβανομένου γραμματοκιβωτίου 50 GB ανά χρήστη και στείλτε συνημμένα μεγέθους έως 150 MB.

 • Επαγγελματική ψηφιακή αφήγηση

Δημιουργήστε εύκολα ενδιαφέρουσες, αλληλεπιδραστικές και βασισμένες στο web αναφορές, παρουσιάσεις, ενημερωτικά δελτία, προγράμματα εκπαίδευσης και πολλά άλλα με το Sway.

 • Έξυπνη αναζήτηση και εντοπισμός

Ανακαλύψτε περιεχόμενο και εξειδίκευση σε ολόκληρο τον οργανισμό σας με ευφυή αναζήτηση σε όλες τις προελεύσεις δεδομένων, όπως το SharePoint, το Delve και οι εφαρμογές του Office.

 • Σύνδεση και συνεργασία

Αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε όλα όσα μπορεί να χρειαστούν οι ομάδες σας, όπως συνομιλία, περιεχόμενο, εργαλεία και άτομα, με το Microsoft Teams.

 • Ανάπτυξη εφαρμογών Web και εφαρμογών για κινητές συσκευές

Δημιουργήστε προσαρμοσμένες επιχειρησιακές εφαρμογές για το Web και για κινητές συσκευές με το Microsoft Power Apps. Επιλέξτε από πρότυπα ή ξεκινήστε από την αρχή. Δεν απαιτείται σύνταξη κώδικα.

 • Αυτοματοποίηση ροής εργασιών

Δημιουργήστε αυτοματοποιημένες ροές εργασιών μεταξύ εφαρμογών και υπηρεσιών, για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, να συγχρονίζετε αρχεία, να συλλέγετε δεδομένα και να κάνετε ακόμα περισσότερα με το Microsoft Power Automate. Δεν απαιτείται σύνταξη κώδικα.

 • Λειτουργεί σε πολλαπλές συσκευές

Αποκτήστε τις πλήρως εγκατεστημένες εφαρμογές του Office σε πολλά PC, Mac, tablet και κινητές συσκευές (σε Windows, iOS και Android).3

 • Ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων και ηλεκτρονικές συσκέψεις

Επικοινωνήστε με μηνύματα κειμένου, φωνητικές κλήσεις ή βιντεοκλήσεις με το Microsoft Teams. Διοργανώστε συσκέψεις στο web χρησιμοποιώντας κοινή χρήση οθόνης και διασκέψεις με βίντεο HD σε μί

 

 • MICROSOFT Office Home and Student 2021 Greek EuroZone Medialess P8

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Περιγραφή

Κατασκευαστής    MICROSOFT

Τύπος Άδειας       Application

Έκδοση      Home & Student 2021

Licensing  Model  Εφάπαξ Αγορά

Αριθμός αδειών   1

Εφαρμογές Word, Excel, PowerPoint

Cloud Storage     1 TB

Συμβατότητα       Install in one device PC or Mac

Media        Όχι

Πρόγραμμα Άδειας       PKC

Τύπος εφαρμογής        32-bit / 64-bit

Office 2021 Έκδοση για οικιακή χρήση & μαθητές • Εφάπαξ αγορά για 1 PC ή Mac • Κλασικές εκδόσεις 2021 των Word, Excel και PowerPoint • Περιλαμβάνεται υποστήριξη της Microsoft για τις πρώτες 60 ημέρες χωρίς επιπλέον χρέωση • Συμβατό με Windows 11, Windows 10 ή macOS* • Για μη εμπορική χρήση • Λειτουργεί με το Microsoft Teams

 • Γλώσσα: Multilingual
 • Τύπος συσκευασίας: Retail
 • Τύπος εγκατάστασης: Πλήρης
 • εφαρμογές: Word, Excel, και PowerPoint
 • Συμβατότητα OS: Windows 10 ή νεότερη έκδοση
 • Καθαρό βάρος: 0,001 Kg

 

 • MICROSOFT OFFICE HOME&BUSINESS 21 ALL LNG ONLINE PRKEY-ESD

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής    MICROSOFT

Τύπος Άδειας       Application

Έκδοση      Home & Business 2021

Licensing  Model  Εφάπαξ Αγορά

Αριθμός αδειών   1

Media        Όχι

Πρόγραμμα Άδειας       ESD

Επιπρόσθετα       Περιλαμβάνει τις κλασσικές εφαρμογές. Microsoft Teams is downlodable separately for free

 

 • MICROSOFT Office Home and Business 2021 Greek EuroZone Medialess P8

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Περιγραφή

Κατασκευαστής    MICROSOFT

Τύπος Άδειας       Application

Έκδοση      Home & Business 2021

Licensing  Model  Εφάπαξ Αγορά

Αριθμός αδειών   1

Εφαρμογές Word, Excel, PowerPoint, One Note, Outlook

Συμβατότητα       Install in one device PC or Mac

Media        Όχι

Πρόγραμμα Άδειας       PKC

Επιπρόσθετα       Περιλαμβάνει τις κλασσικές εφαρμογές. Microsoft Teams is downlodable separately for free

Τύπος εφαρμογής        32-bit / 64-bit

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ,

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ