ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ
aurora-cutting-system-1201x800 (1)

ΚΟΠΤΗΡΙΑ “Aurora” ΤΗΣ FK GROUP 

Το αυτόματο κοπτήριο Aurora είναι το κατάλληλο μοντέλο για όσους αναζητούν μια λύση με εξαιρετικές επιδόσεις, λογική τιμή και την ικανότητα να αναπτυχθεί μαζί με την εταιρεία τους.

 

ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΑΠΟ 4,9KW

Χάρη στα εξαιρετικά ηλεκτρονικά και μηχανικά χαρακτηριστικά όλων των μηχανών κοπής FKgroup , το Aurora μπορεί να κόψει από 8 cm συμπιεσμένου στρώματος μέχρι ένα μόνο φύλλο, με τη χρήση του μοναδικού ρυθμιζόμενου συστήματος απορρόφησης. Για το λόγο αυτό, είναι κατάλληλο για την κάλυψη των αναγκών εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως τα ρούχα, που απαιτούν εργασία σε μεγάλες ποσότητες διατηρώντας χαμηλά κόστη σε κατανάλωση ενέργειας και συντήρηση, ή στον κλάδο της υψηλής μόδας, όπου η ακρίβεια και η ποιότητα είναι καθοριστικής σημασίας.

Το μηχάνημα κοπής Aurora είναι φιλικό προς το περιβάλλον, χάρη στο σύστημα διπλών τουρμπίνων 4kW. Αυτές οι χαμηλές καταναλώσεις επιτρέπουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, μείωση του θορύβου και επίτευξη υψηλής απόδοσης. Χάρη σε αυτήν την τεχνολογία, η μέση κατανάλωση είναι 4,9 kW, μια από τις χαμηλότερες στην αγορά.

Το Aurora διατίθεται με δύο ξεχωριστές μονάδες αναρρόφησης:

  • με διπλή τουρμπίνα 4 kW
  • με διπλή τουρμπίνα 5,5 kW

Αυτή η δυνατότητα καθιστά το Aurora την ιδανική επιλογή για αναπτυσσόμενες εταιρείες, επειδή μπορεί να ακολουθήσει τις αυξανόμενες ανάγκες τους.

Επιπλέον, η χρήση του λογισμικού ελέγχου διαδικασίας κοπής Just Cut, επιτρέπει στους χειριστές  να ορίζουν και να προσαρμόζουν τις παραμέτρους κοπής γρήγορα, ευέλικτα και με ασφάλεια, απευθείας από τον υπολογιστή.

Επίσης, χάρη στον εξοπλισμό επικοινωνίας που είναι εγκατεστημένος στο Aurora, η απομακρυσμένη υποστήριξη μέσω Web Cam και σύνδεσης Wi-Fi από υπολογιστή είναι πάντα διαθέσιμη. Αυτή η δυνατότητα, μαζί με τη τηλεφωνική υπηρεσία τεχνικής βοήθειας, επιτρέπει στον χειριστή να έχει πρόσβαση στην τεχνική υποστήριξη της Computer Life.

Τα ηλεκτρονικά είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία σε κάθε μηχανή κοπής. Για το λόγο αυτό, η FKgroup επέλεξε να χρησιμοποιεί εξαρτήματα που παράγονται από τις καλύτερες μάρκες της αγοράς. Για το λόγο αυτό, η Aurora ενσωματώνει ηλεκτρονικά μέρη της FANUC electronics, μια εταιρεία αναγνωρισμένη παγκοσμίως για την ποιότητά της στον τομέα του βιομηχανικού αυτοματισμού.

Technical data

Περιοχή εργασίας (cm) 180 x 170 200 x 170 220 x 170
Συνολικές διαστάσεις L x W x H (cm) 470 x 290 x 220 470 x 310 x 220 470 x 330 x 220
Βάρος (Kg) 2880 2960 3040
Εγκατεστημένη ισχύς (kW) 15 15 15
Μέση Κατανάλωση (kW) 4,9 4,9 4,9
Ένταση Τροφοδοσίας 400V±10% 400V±10% 400V±10%
Μέγιστο συμπιεσμένο ύψος στρώσης (cm) 8 8 8

Με στόχο τη βελτίωση των μηχανημάτων της, η FKgroup διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των τεχνικών χαρακτηριστικών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

VIDEO