ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ

Το πρόγραμμα ‘VERTIGO’ είναι ένα πλήρες πρόγραμμα διαχείρισης εστιατορίου και καλύπτει όλες τις ανάγκες για τον πλήρη έλεγχο και μηχανογράφηση του εστιατορίου σας.

Με την πολύχρονη εμπειρία που κατέχουμε μέσω των συνεργατών μας στους χώρους μαζικής εστίασης, προσφέρουμε ένα λογισμικό διαχείρισης εστιατορίου εύχρηστο, γρήγορο και αποτελεσματικό για την παραγγελιοληψία στο κατάστημά σας.

Τα ολοκληρωμένα ταμειακά συστήματα του VERTIGO  στοχεύουν στην άρτια και γρήγορη μηχανογράφηση επιχειρήσεων μαζικής εστίασης, έτσι ώστε να διευκολύνεται η επίτευξη των επιχειρηματικών και αναπτυξιακών στόχων τους.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης του VERTIGO περιλαμβάνουν εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, ανθεκτικής κατασκευής για χρήση και στις πιο αντίξοες συνθήκες, κι επιπλέον οι λύσεις μας είναι βασισμένες στις πλέον πρόσφατες εξελίξεις της τεχνολογίας.

Διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα λογισμικών διαχείρισης εστιατορίων για  την κάλυψη όλων των αναγκών παραγγελιοληψίας και μηχανογράφησης εστιατορίων και γενικά των καταστημάτων μαζικής εστίασης με ειδικά πακέτα για κάθε κατηγορίας επιχείρηση.

Οι λύσεις μας μπορούν να καλύψουν ανάγκες για: Εστιατόριο, Ξενοδοχείο, Delivery, Take-Away, Καφέ/Μπαρ, Αναψυκτήριο, Ζαχαροπλαστείο, Πιτσαρία, Ταβέρνα, Μεζεδοπωλείο, Σουβλατζίδικο, Ψητοπωλείο, Αρτοπωλείο, Κρεπερί, Bar-Club και επίσης για Beach Bar.