ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ

Η νέα λύση αυτόματης τοποθέτησης από την  Computer Life

Η σημασία ενός εργαλείου αυτόματης τοποθέτησης είναι τεράστια, ιδιαίτερα στα σημερινά δεδομένα της αγοράς, όπου ο κύκλος παραγωγής γίνεται όλο και πιο σύντομος χρονικά με μεγαλύτερες απαιτήσεις ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

To Nest-IT είναι το νέο λογισμικό της Computer Life που δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη της αγοράς για μια ευέλικτη, δυναμική και προσιτή λύση αυτόματης τοποθέτησης.

Οι προδιαγραφές για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη αντλήθηκαν από την βαθιά γνώση των αναγκών της αγοράς και την μακρόχρονη εμπειρία σε αντίστοιχα προγράμματα.  Ο πρωταρχικός στόχος κατά την υλοποίηση του ήταν γρήγορη και εύκολη προσαρμογή του στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών.

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που προσφέρει στην βιομηχανία ενδυμάτων είναι σημαντικά:

  • Το ποσοστό κάλυψης υφάσματος που επιτυγχάνεται μέσω του προγράμματος είναι συνήθως καλύτερο από αυτό που επιτυγχάνεται από υψηλής εξειδίκευσης χειριστές.
  • Ο χρόνος υπολογισμού είναι δραματικά μικρότερος, ειδικά σε καινούρια μοντέλα που δεν έχουν ξαναδουλευτεί.
  • Μπορεί να δουλεύει 24 ώρες, ακόμη και χωρίς την παρουσία χειριστή.
  • Ξεπερνά άλλα συστήματα αυτόματης τοποθέτησης όσον αφορά στον αριθμό των περιορισμών που μπορεί να διαχειρίζεται (τύποι απλώματος, περιστροφές, σχετικές θέσεις κομματιών, αποστάσεις ασφαλείας, κτλ.)
  • Με τη μοναδική τεχνολογία του μπορεί να δουλεύει στο παρασκήνιο και ταυτόχρονα ο υπολογιστής να λειτουργεί κανονικά σε άλλα προγράμματα.
  • Υπολογίζει αυτόματα ποια κομμάτια θα διπλωθούν και ποια όχι για τα σωληνωτά και τα διπλωμένα υφάσματα, ακόμη και σε μη συμμετρικά κομμάτια.

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στην ευκολία και την φιλικότητα προς τον χρήστη. Καινοτομία του η ανάπτυξη οδηγών (wizards) που καθοδηγούν βήμα-βήμα και εκμηδενίζουν τον χρόνο προσαρμογής στη χρήση.

Το Nest-IT είναι μία αυτόνομη εφαρμογή που μπορεί να τρέξει σε οποιοδήποτε PC με Windows και επικοινωνεί με όλα τα γνωστά συστήματα CAD/CAM, τόσο για την εισαγωγή των πατρόν όσο και για αποστολή των στρωσιών σε πλότερ και κοπτήρια.

Διαθέτει σχεσιακή Multimedia Βάση Δεδομένων (SQL SERVER) για την σωστή οργάνωση των μοντέλων και των υφασμάτων.

Η ενημέρωση για τα αποτελέσματα γίνεται σε πραγματικό χρόνο με διαρκή ανανέωση των εικόνων και των πληροφοριών στην οθόνη.

Οι αναφορές που δίνει είναι πολλές και ποικίλες και μπορούν να εμπλουτιστούν για να καλύψουν ιδιαίτερες ανάγκες: Φάρδος & βάρος υφάσματος, βάρος και μέτρα ανά ρούχο, συνολικά απαιτούμενα κιλά και μέτρα για την εκτέλεση της παραγγελίας, επιπλέον υπολογισμοί για τις απαιτούμενες φύρες όπως βαφείου, πλεκτηρίου, παραγωγής, κ.α.