ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ  ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ

Το SMLXL σας δίνει πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει με το απόθεμα σας. Με το απλό πάτημα ενός πλήκτρου, έχετε τη δυνατότητα να δείτε ανά χρόνο – μέγεθος, ακριβώς τι υπάρχει σε στοκ σε κάθε ένα από τα προϊόντα σας, σε κάθε ένα από τα καταστήματα σας. Από τις πληροφορίες του SMLXL, μπορείτε τώρα να πάρετε  έξυπνες αποφάσεις για το τι θα αγοράσετε, από ποιόν και σε ποια τιμή.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Το SMLXL σας ενημερώνει για το τι έχει πουλήσει το προσωπικό σας και σε ποιόν. Επίσης μπορείτε να είστε πάντα σε ετοιμότητα τις περιόδους των εκπτώσεων για κάθε πελάτη με βάση τα ποιοτικά του κριτήρια.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Το SMLXL επιτρέπει σε σας και το προσωπικό σας να είστε πιο δραστήριοι αφήνοντας τη δουλειά να την κάνει ο ηλεκτρονικός υπολογιστής. Οι αναφορές οι οποίες θα χρειάζονταν ώρες να γίνουν με το χέρι, τώρα βγαίνουν μέσα σε λίγα λεπτά. Μειώνει έτσι εντυπωσιακά το χρόνο που χρειάζεστε για να πάρετε μια φυσική απογραφή. Το SMLXL δίνει τις πληροφορίες στα «χέρια» σας, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Το SMLXL σας παρέχει τις πληροφορίες εκείνες για να κάνετε τα χρήματά σας να «δουλεύουν» για σας. Μπορείτε να μειώσετε τις δαπάνες σε εμπορεύματα που κινούνται αργά και να επενδύσετε στα «γρήγορα» εμπορεύματα. Έτσι είστε πάντα βέβαιοι ότι έχετε στην αποθήκη σας αυτό ακριβώς που θέλουν οι πελάτες σας.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ

«Η γνώση είναι δύναμη». Το SMLXL σας ενημερώνει εγκαίρως ώστε σε συνδυασμό με την επαγγελματική σας εμπειρία, να παίρνετε τις αποφάσεις εκείνες που θα σας διατηρούν ανταγωνιστικούς. Όταν ακόμα οι ανταγωνιστές σας θα προσπαθούν να μαντέψουν τις σωστές κινήσεις, εσείς θα χρησιμοποιείτε τις πληροφορίες που σας παρέχει το SMLXL για να κάνετε γρήγορες και επιτυχημένες επιλογές.

ΠΩΣ ΤΟ SMLXL ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΡΟΗ

ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

ΤΟ SMLXL σας επιτρέπει να κάνετε έξυπνες αγορές βασισμένες στις γρήγορες πληροφορίες όσον αφορά τα προϊόντα άμεσου ενδιαφέροντος και μη.

ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Το SMLXL αυξάνει την παραγωγικότητα των πωλήσεων με καθοδηγούμενο τρόπο πωλήσεων. Ο κάθε χρήστης θα έχει αυξήσει τα τεμάχια κάθε πώλησης μετά από τρεις μήνες εφαρμογής του. Η ανταγωνιστικότητα βασίζεται στη «τεμάχια ανά χρόνο – μέγεθος πώληση» λειτουργία, η οποία έχει ως αποτέλεσμα να αμείβονται οι επιτυχίες με bonus και οι αποτυχίες με διορθωτικές κινήσεις.

ΑΚΡΙΒΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

Το SMLXL μειώνει τα χτυπήματα στο σημείο πώλησης (Point Of Sale) προβάλλοντας την περιγραφή ή ακόμα και την εικόνα κάθε προϊόντος στην οθόνη. Αυτό βοηθάει τον πελάτη να ολοκληρώσει την αγορά του γρήγορα και τον ταμία να αποφύγει τη λάθος τιμολόγηση.

ΣΤΕΝΟΣ ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Το SMLXL έχει την δυνατότητα της διενέργειας γρήγορων απογραφών ανά χρόνο – μέγεθος  είτε ανά ράφι, είτε με φορητά τερματικά, αποτρέποντας έτσι τα ελλείμματα και τον πειρασμό της κλοπής.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Το SMLXL λύνει γρήγορα και εύκολα το πρόβλημα της εσωτερικής διακίνησης προϊόντων μεταξύ των καταστημάτων και των κεντρικών αποθηκών, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα για τις multi-store χρήσεις.

 ΠΩΣ ΤΟ SMLXL ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

ΑΚΡΙΒΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

Το SMLXL παρέχει τις πληροφορίες για ακριβή τιμολόγηση στο σημείο πώλησης. Επιπλέον εκπτώσεις μπορούν να δίνονται είτε στο είδος, είτε στον πελάτη κάτω από ειδικές συνθήκες. Έτσι αφενός μειώνονται τα ταμειακά λάθη, και αφετέρου αυξάνεται η ευελιξία της τιμολόγησης.

ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

Το SMLXL βοηθάει στην αποθήκευση εμπορευμάτων ακριβώς όπου και όσα χρειάζεστε μέσω ειδικής εφαρμογής. Με τις έγκαιρες πληροφορίες του από τα reports μπορείτε να παίρνετε γρήγορες αποφάσεις ώστε να μειώσετε τα προϊόντα που κινούνται αργά και να αυξήσετε το στοκ σε εκείνα που κινούνται γρήγορα και ανά κατάστημα.

ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΓΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το SMLXL παρέχει τα reports που σας επιτρέπουν να δείτε τι έχει πουληθεί και τι όχι. Μπορείτε να δείτε ανά τμήμα και ανά πωλητή ποια προϊόντα κινούνται αργά ώστε να μειώσετε την αγορά ή την κατασκευή τους.

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ

Το SMLXL σας παρέχει reports πωλήσεων για τις χρονικές περιόδους με τις περισσότερες και τις λιγότερες πωλήσεις. Σύμφωνα με τα reports αυτά μπορείτε να προσαρμόσετε το προσωπικό σας ώστε να καλύψετε της ανάγκες για τις περιόδους αιχμής και να μειώσετε τις ώρες εργασίας τους σε περιόδους με λιγότερες πωλήσεις.

ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Το SMLXL προσφέρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να στοχεύετε επιλεκτικά σ’ εκείνους τους πελάτες από τους οποίους έχετε άμεσα οφέλη.

ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ SMLXL ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΧΡΟΝΟ

ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ

Το SMLXL σας επιτρέπει να βάλετε σε όλα σας τα εμπορεύματα ετικέτες με bar codes, πληροφορίες τιμολόγησης ακόμα και εικόνα του προϊόντος. Όταν ο πελάτης σας είναι έτοιμος, το σύστημα αυτομάτως μειώνει την αποθήκη, καταχωρεί πληροφορίες για τα προϊόντα που πουλήθηκαν και εκτυπώνει την απόδειξη του πελάτη σας.

ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ

Ένας χρήστης του SMLXL αναφέρει ότι χρειάστηκαν 3 ημέρες και 6 άτομα για να κάνουν απογραφή σε ένα κατάστημα. Με το SMLXL χρειάστηκαν 4 ώρες και 2 άτομα για την απογραφή του ίδιου μαγαζιού.

ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ  ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΟΚ

Με το SMLXL μπορείτε εύκολα να ψάξετε και να δείτε αν ένα προϊόν είναι διαθέσιμο στις αποθήκες σας. Χρήστες από διαφορετικά μαγαζιά, μπορούν με το απλό πάτημα ενός πλήκτρου να ελέγχουν την αποθήκη για κάθε μαγαζί.

ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Το SMLXL σας επιτρέπει να βρείτε γρήγορα τον κωδικό (SKU) και την τιμή του προïόντος δίνοντας την περιγραφή του ή άλλα στοιχεία που θα ορίσει ο χρήστης ή ακόμα και βλέποντας την φωτογραφία του προϊόντος στην οθόνη.

ΕΥΚΟΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ REPORTS

Το SMLXL έχει ευέλικτες δυνατότητες για να πάρετε reports για τους υπαλλήλους, τις πωλήσεις, τα εμπορεύματα και τους πελάτες σας. Αυτά τα reports που συνήθως θέλουν ώρες για να ολοκληρωθούν, με το SMLXL η συγκέντρωση και η εκτύπωσή τους είναι θέμα λίγων λεπτών.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ  (MAIL, eMAIL)

Το SMLXL ελέγχει τις αγορές κάθε σας πελάτη κι έτσι μπορείτε αποτελεσματικά να προγραμματίσετε τις αποστολές σας. Όπως όλα τα reports, σε πολύ λίγο χρόνο μπορείτε να έχετε έτοιμες ετικέτες για την αλληλογραφία σας ή ακόμα και αποστολή e-mails κατευθείαν από την εφαρμογή.

ΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Όλες οι ενημερώσεις, οι καταχωρίσεις και οι έρευνες των πληροφοριών γίνονται σε ελάχιστο χρόνο από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας.